Werkwijze

Toewijding, innovatie, focus en commitment; dat zijn de kernwaarden die we in ons bedrijf en binnen ons team naleven!
En dat merk je. Aan alles.
Lees verder

Neem nu contact op

You Are Digital in de kern.

Toewijding

We werken hard. We zijn betrokken, betrouwbaar en gaan altijd voor het beste resultaat. De toewijding is groot en we weten wat jou drijft.
 

Innovatie

We zijn vernieuwend. Wij maken gamechangers door zelf een gamechanger te zijn. We zijn soms brutaal, maar altijd eerlijk en we stellen de juiste vragen.
 

Focus

We gaan recht op ons doel af en laten ons door niets afleiden. Onze digitale helden gaan er altijd voor.
 

Commitment

We doen wat we beloven. Punt.
 

wij doen waar we goed in zijn


Onze werkwijze

Elk project is een maatwerkproject; jouw wensen, eisen en uitdagingen zijn namelijk anders dan die van andere bedrijven en zelfs dan die van je concurrenten. Daarom krijg je bij ons een aanpak die bij je past, maar wel volgens beproefde structuren en naar geldende standaarden!
 

Agile/scrum

Over agile/scrum zijn boekwerken vol geschreven, daar hoeven we je vast niets inhoudelijks over te vertellen. Wat wel belangrijk is, is dat we door deze werkmethodiek zorgen voor een passend eindproduct, binnen het budget en met totale controle over de kwaliteit en de keuzes die we gaandeweg met jou maken.

Met gecertificeerde en ervaren Scrum Masters, Product Owners en Developers in ons team weet je waar je aan toe bent, op ieder moment.


Eén aanspreekpunt

Binnen ons Team werken experts samen aan jouw project. Toch heb je altijd één aanspreekpunt in de vorm van een projectmanager of interne Product Owner voor jouw project.


Transparant en vakkundig

We zijn er trots op dat we je altijd inzicht kunnen geven in wat we aan het doen zijn. Maar ook wat we gedaan hebben, waar we staan en wat er nog moet gebeuren. Dat doen we binnen scrum/agile projecten, maar ook in de daaropvolgende marketingtrajecten en ondersteuning.

Je werkt met een vakkundig team dat de juiste tools inzetten om te zorgen voor inzicht in je project en de status ervan.
 

werken met een vakkundig team


Gamechanging > van begin tot eind

Als je echt een verschil wilt maken, vraagt dat meer dan een zak geld en wat tijd.

Daarom werken wij graag zo vroeg en zo lang mogelijk met jou mee aan je digitale stap vooruit. Dat begint al bij het concept en de strategie, we bepalen samen wat de allerbeste oplossing is.

  1. Kennismaking
  2. Concept & Strategie
  3. Design & Processen
  4. Technische ontwikkeling
  5. Marketing & Projectlancering
  6. Ondersteuning en langdurige support
     

Onze werkwijze


Wat ons game changers maakt

Onze certificering