Werkwijze

De oplossingen van You Are Digital zijn even logisch als praktisch. Altijd ontworpen met het oog op de gebruiker. Daar kiezen we bewust voor.

We vereenvoudigen de probleemstelling van onze klanten en komen zo tot innovatieve en efficiënte oplossingen. Het resultaat is een slim en gebruiksvriendelijk online platform.
Lees verder

Neem nu contact op

telefoon
NEEM CONTACT
MET ONS OP


+31 (0)162 748 030
+32 (0)3 235 84 72

Samen bepalen we jouw strategie

Als toonaangevend ontwikkelaar van digitale platformen combineren wij onze drang naar techniek met onze passie voor design. Wij zijn een game changer en we maken meer game changers.

We werken doelgericht en dat doen we volgens de Scrum methode. Dat heeft grote voordelen, niet alleen voor ons maar juist ook voor jou én voor de eindgebruikers. We volgen hierbij de volgende stappen.

Analyse & strategie

Processen worden geoptimaliseerd

Elke uitdaging vraagt om een eigen oplossing, daar zijn we van overtuigd. Maatwerk, want jouw wensen, eisen en uitdagingen zijn anders dan van anderen of die van je concurrenten.

Samen bepalen we de strategie die past bij het realiseren van de beste oplossing voor jouw organisatie. En dat is de perfecte start van het project dat aansluit op behoeften van jouw gebruikers en bedrijfsdoelstellingen.

Design & Ontwerp

De verwachting van de gebruiker

Op basis van de strategie die we samen hebben bepaald, maken we schetsen voor het digitale platform en verwerken we deze in een smaakvol en doordacht design. Een ontwerp dat aan alle wensen en eisen voldoet. Aan jouw eisen en aan de wensen van de eindgebruiker.

Want uiteraard staat ook bij het design de gebruiker centraal, daarmee garanderen we een optimale gebruikerservaring.

Ontwikkelen

Het bouwen van een platform

De strategie, het design en het MVP (minimum viable product) vormen de basis voor de ontwikkeling van het platform. We opereren op het scherpst van de snede en maken gebruik van de nieuwste bewezen technieken. We zetten onze kennis en kwaliteiten in, en passen nieuwe technieken op innovatieve wijze toe, om zo altijd tot het beste resultaat te komen.

We maken gebruik van technieken als Vue.js en bouwen op bekende frameworks als Laravel. Uiteraard werken we met een geautomatiseerd deployment proces om continuïteit en kwaliteit te garanderen.

LIVEGANG & CONTINUÏTEIT

Het eind van het project is eigenlijk pas het begin

Voor livegang is het nieuwe digitale platform natuurlijk uitvoerig getest op veiligheid, functionaliteit en gebruiksvriendelijkheid. Indien nodig, geven we jou en je team een training om het platform zelf te kunnen beheren. 

Dankzij de strategische aanpak kijken we verder dan het initiële vraagstuk. De livegang van een platform zien we dan ook niet als het eindresultaat van een project… het is juist het startsein voor iets veel mooiers! Iets dat nog in ontwikkeling is, iets dat zich nog mag vormen en dat altijd voor verbetering vatbaar is.

De achterliggende strategie vormt de basis voor het doorontwikkelen van het platform en de bijbehorende functionaliteiten. Iets wat goed lijkt, kan tenslotte altijd beter! 

You Are Digital - Werkwijze


Een effectieve methode om tot een beter digitaal platform te komen is de Scrum methodiek. De voordelen zijn overduidelijk, zowel voor de klant, voor onszelf én voor de eindgebruiker. Een beter eindproduct, een prettig doorlopen en transparant proces en bovenal een hechte samenwerking met het hele project-team.

You Are Digital ♥ Scrum

Zowel het team aan de klantzijde, als ons project- en development team is vanaf het begin volledig betrokken bij het traject. Dat leidt tot slimme oplossingen die vaak in een vooraf opgesteld plan nauwelijks haalbaar zijn. Enkele andere voordelen van de Scrum methodiek, ten opzichte van de traditionele watervalmethode zijn:

  1. Bij oplevering van het eindresultaat is er geen verschil van inzicht; als het eigenlijk te laat is. Het werken in sprints, stelt ons in staat om tijdens de ontwikkelfase features te wijzigen en toe te voegen. Sprints zijn korte periodes van vaak 2 weken, waarbij er telkens iets van waarde wordt opgeleverd.

  2. De klant staat continu in contact met met ons en met het project, en wordt actief betrokken bij de verschillende fases van het traject. Hierdoor ontstaat er een meer informele en persoonlijke relatie. En dat is voor iedereen prettig.

  3. Een of meer vooraf bedachte features die toch niet zo waardevol blijken te zijn, kunnen tijdens de ontwikkelfase geschrapt worden. Dat scheelt tijd en geld, wat dan juist weer in features gestoken kan worden die wel relevant zijn.

  4. Er kan veel beter geanticipeerd worden op verschuivende prioriteiten.

De beste oplossing voor jou

Bij You Are Digital geldt dat alleen het beste goed genoeg is, met minder nemen we zelf geen genoegen. Alleen dan blijf je de markt dus ook je concurrenten altijd een stapje voor.

Innovatie, toewijding, focus en commitment. Noodzakelijke ingrediënten voor succesvolle digitale platformen, apps en corporate websites in een wereld waar technologie voortdurend in beweging blijft.

Wij zijn You Are Digital, toonaangevend ontwikkelaar van Digitale platformen!

 

 

logo Androidlogo Applelogo Atlassianlogo Drupallogo Google Partnerlogo Laravellogo MailChimplogo PHPUnitlogo SCRUM Certifiedlogo Vue.jslogo Wordpress