Stagelopen bij ons is awesome

Wanneer je vanuit een opleiding stage mag gaan lopen, dan is het natuurlijk heel belangrijk dat je een bedrijf kiest dat bij je past en waar jouw komst en dagelijkse bijdrage op waarde worden geschat. Een stage geeft je namelijk de mogelijkheid om bij een bedrijf ‘in de keuken’ te kijken en daarmee krijg je eigenlijk een kijkje in je eigen toekomst.

Lees verder
Pieter van der Wulp

Door Pieter van der Wulp

Zo krijg je bijvoorbeeld een goed beeld van wat het werk in jouw vakgebied inhoudt. Tevens maak je kennis met de bedrijfscultuur en al deze ervaringen en praktijkinzichten zijn waardevol, want ze dragen bij aan hoe jij jouw toekomst vorm gaat geven.

Stagelopen bij You Are Digital betekent dat je een belangrijke bijdrage levert aan de meest gave projecten, want wij zijn dé specialist op het gebied van digitale platformen. Elke uitdaging vraagt om een eigen oplossing en dus is het van belang dat jij jouw kennis en kwaliteiten inzet om zo bij te dragen aan de oplossing die we als team aandragen. Bij You Are Digital vind je een team met een hoofdletter T. Allemaal unieke mensen met hun eigen specialisme en interesses, die gedreven en gefocust samenwerken in een heldere structuur. Op die manier werken we elke dag toegewijd en met ontzettend veel plezier samen aan dat wat we fantastisch vinden; de klant een belangrijke stap verder brengen in de digitale wereld.

Bart Casteelen (stagiair Business IT)

Een stage bij You Are Digital is gewoon awesome, althans zo wordt het vaak door onze stagiairs omschreven. Het voelt als thuiskomen; als een warm bad. Neem nou het voorbeeld van onze stagiair Bart Casteelen (Business IT). Hij werd vóórdat zijn stage officieel begon al uitgenodigd om deel te nemen aan het personeelsuitje. Gewoon, om op een leuke en informele manier kennis te maken met de collega’s (en hun partners), de sfeer in het team en een stukje bedrijfscultuur. We gingen die middag ijskarten en Bart liet gelijk even zien uit welk hout hij gesneden was. Hij pakte die middag de tweede plek op het podium en daarmee viel hij gelijk goed in de groep, want we houden van winnaars! Nog vóór zijn stage begon had hij al een zilveren medaille te pakken. Een goed begin is het halve werk. "Ik wilde natuurlijk gelijk laten zien wat ik waard ben." aldus Bart Casteelen, stagiair Business IT bij You Are Digital.

Bij You Are Digital doen stagiairs geen lullige klusjes, want onze koffie halen we gewoon zelf. We werken in een informele sfeer en kijken er niet gek van op als jij hier in je tweede week op je sokken rondloopt. Als jij graag naar Slipknot luistert dan moet je dat vooral lekker blijven doen, dat geldt trouwens ook voor Frans Bauer als je daar van houdt. Gewoon lekker je koptelefoon opzetten (in beide gevallen). Bij You Are Digital kun je echt jezelf zijn, dat vinden we belangrijk. Net als humor trouwens, daar kun je ons ’s nachts voor wakker maken… that’s what she said! Een dag niet gelachen, is een dag niet op kantoor geweest.

Stage bij You Are Digital is als thuiskomen

Bij You Are Digital neem je deel aan alle processen en je wordt vanaf dag één betrokken bij échte projecten. Op je eerste stagedag kan het dus zo maar gebeuren dat we je laten aansluiten bij een business sprint met een klant. Wij zijn er namelijk van overtuigd dat de beste ervaring de praktijkervaring is. En dus vinden we het belangrijk dat je écht betrokken bent bij de projecten die we draaien. Uiteraard begeleiden we je goed en gooien we je niet voor de leeuwen. Het enige dat we ervoor terug verwachten is een proactieve werkhouding en een leergierige instelling. Oh ja en een lekkere traktatie als je geslaagd bent natuurlijk.

Door de jaren heen zijn er al heel wat stagiairs blijven hangen en nog altijd werken we met evenveel plezier met elkaar samen. Dus ook voor ons geldt: stagelopen is vaak niet alleen een investering in de toekomst, maar ook in ónze toekomst en dat is een wisselwerking die wij op waarde weten te schatten.

Volg jij een HBO of WO opleiding en wil jij ook stagelopen bij het tofste digitale bureau van de Benelux? Neem dan gewoon even contact met ons op. Een enthousiast berichtje van jouw kant kan zomaar de eerste stap zijn naar een geweldige stage bij You Are Digital.