Verhoeven

Verhoeven Busreizen

In het kort

boekingen
+35% groei
Meer online boekingen <1jr
views
+16% groei
Meer online bezoeken <1jr
email
Effectieve e-mailmarketing
Structureel groeiend bereik
Verhoeven
Lees verder

Onze opdracht

Verhoeven is één van de grootste touringcaroperators van België. Met eigen bussen, diverse opstapplaatsen en een groot internationaal reisaanbod is Verhoeven een sterke speler in de Belgische markt. Verhoeven biedt haar klanten zowel dag- als meerdaagse reizen aan.

Verhoeven Busreizen website

Onze uitdaging

Een verouderde website en een gigantisch reisaanbod waren geen goede ingrediënten voor een gebruiksvriendelijke website. De nieuwe website moet naast een moderne uitstraling voldoen aan de laatste technische vereisten en het productaanbod op een gebruiksvriendelijke manier doorzoekbaar maken voor bezoekers.

Het resultaat

De nieuwe website is opgezet aan de hand van de laatste kwaliteitseisen. Naast een modern design werd veel aandacht besteed aan een overzichtelijke websitestructuur. Door de reizen op een logische wijze te verdelen over categoriepagina’s wordt het bezoekers van de website eenvoudig gemaakt om de juiste reis uit te kiezen.

Het vervolg

De reiswereld zit niet stil. Vandaar dat we Verhoeven Busreizen regelmatig ondersteuning bieden met het onderhouden en vullen van haar website. Ieder seizoen vertalen wij de papieren brochure naar een online versie door iedere individuele reis zo optimaal mogelijk te presenteren.

Daarnaast bouwen we samen met Verhoeven aan hun klantenbinding door de inzet van frequente nieuwsbrieven aan bestaande relaties.

Bekijk project

Verhoeven

Impressie

  • Impressie Verhoeven
“You Are Digital neemt ons veel werk uit handen. Naast een mooie website, zorgen ze er ook voor dat deze altijd up to date blijft”
Johan Verhoeven
Verhoeven

Deze helden werken aan dit succes mee

Joyce Lankhaar

Door Joyce van der Zanden

Lead Projectmanager
Michael Plugge

Door Michael Plugge

Online Marketeer
Marcel Aerts

Door Marcel Aerts

Front-end Developer