STENDERS MUSIC SERVICE APP

“DE BESTE HARD TO FIND MUSIC STREAMS”

In het kort

beoordeling
4.4 uit 5 rating
Zeer positief beoordeeld
Streams
Streams
Unieke verzameling streams
Populair
Top 5
meest gedownload bij lancering
stenders iphone
Lees verder

Onze opdracht

Rob Stenders, radio icoon en één van de bekendste DJ’s van de Nederlandse radio, is een muziekliefhebber in hart en nieren. Niet zo gek dus dat hij deze passie voor muziek, en dan het liefste de onbekende, goed verstopte pareltjes, toegankelijk wilde maken voor een net wat breder publiek. Een publiek dat met net zoveel liefde naar muziek luistert als hij.

Ook bij You Are Digital zit radio diep in ons DNA. Zo hobbyt You Are Digital eigenaar Nick (zelf ook actief bij de radio én een enorme muziekliefhebber) al tijden samen met Rob. Dit project was dan ook écht een feestje om aan te nemen.

De wens om vintage ‘hard-to-find’ muziek en muziekvoorkeuren van radiolegendes als Lex Harding en Harry de Winter samen te brengen met een breder publiek, moest een vorm krijgen. Rob biedt al tijden muziekstreams aan die nu gebundeld en eenvoudig een verzamelplek moesten krijgen.

Highlight

Onze uitdaging

Stenders Music Service was geboren!

Binnen deze ene app moesten we een plek vinden voor verschillende wensen. Zo wil Rob niet alleen muzikale pareltjes met zijn luisteraars delen via diverse muziekstreams, maar ook zijn live uitzendingen beschikbaar stellen om terug te luisteren.

Het resultaat

Zo gezegd, zo gedaan! In de Stenders Music Service app verzamelen we een hoop streams én vind je op ieder moment de afleveringen van Rob terug. Wat vind je terug in de Stenders App:

  • Eenvoudig en overzichtelijk een station kiezen
  • Diverse muziekstreams met muziek uit de jaren ’60-’80 en direct afspelen
  • Chronologisch de live uitzendingen van Rob Stenders zoeken en terug luisteren
  • Uitzendingen worden geautomatiseerd toegevoegd voor altijd een actuele lijst programma’s

Toch is Rob nooit klaar. Met nog zo’n duizend ideeën is het wachten op een vervolg of nieuwe versie van deze app.   So.. stay tuned!

 

Impressie

  • impressie stenders music service app
“You Are Digital heeft zeer doelgericht gewerkt naar een vooraf gepland resultaat! De trajectbewaking was erg goed en zo werkten we naar een exacte opleverdatum. Daarnaast kregen we zeer duidelijke antwoorden op soms moeilijke vragen.”
Rob Stenders
Radiopresentator

Deze helden werken aan dit succes mee

Joyce Lankhaar

Door Joyce van der Zanden

Lead Projectmanager
Robin van Diem

Door Robin van Diem

Art Director
Vadiem Janssens

Door Vadiem Janssens

Front-end Developer