Holland IP

"Waar investeerders en innovators elkaar ontmoeten"

In het kort

innovatief
Bijzonder innovatief
Platform voor innovatieprojecten
internationaal
Internationaal platform
Centraal communicatiepunt
beveiligd
Maximale beveiliging
Two Factor Authentication
HollandIP MacBook
Lees verder

Onze opdracht

De wereld van innovatieprojecten is behoorlijk complex. Want hoe breng je zo’n veelheid aan relevante informatie, betrokken partijen en belangen nou effectief bij elkaar? En hoe zorg je ervoor dat de juiste mensen elkaar kunnen vinden?

Initiatiefnemers Ron en Robert vonden een manier en werken aan een innovatieplatform dat alle materie bij elkaar brengt met een helder doel: de juiste match vinden en complexe zaken vereenvoudigen. Het plan voor het innovatieplatform was geboren.

Voor de eerste fase van de uitwerking werd You Are Digital gekozen als long-term samenwerkingspartner tijdens dit spannende en bijzondere project.

HollandIP sfeer

Onze uitdaging

De vanzelfsprekende veelheid aan informatie, belangen en berekeningen in deze soort materie, moest een vertaalslag vinden. In eerste instantie als demo-omgeving, voorafgaand aan het daadwerkelijke prototype.

De demo-omgeving voor deze fase heeft als belangrijkste doelstelling het informeren van een relevante groep en deze van de werking overtuigen, voorafgaand aan het te ontwikkelen prototype. De complexiteit moet verborgen zijn in een eenvoudig te hanteren, overduidelijke demo-omgeving. Daarbij moet een ideale mix tussen werkelijke functionaliteit, mock-ups en structuur zorgen voor een maximale uiting binnen het beschikbare budget.

Daarnaast zijn veiligheid en beveiliging een scherp aandachtspunt wanneer je werkt met dit soort informatie.

Het resultaat

Het gezamenlijke projectteam, bestaande uit de initiatiefnemers en collega’s van het You Are Digital-team, werkte in intensieve sessies en veelvuldige contactmomenten toe naar de ideale werkwijze. Schematiseren, schetsen, rekenen, mock-uppen, designen, tegen het licht houden en verder ontwikkelen zorgden er uiteindelijk voor dat de benodigde denkstappen resulteerden in de juiste voeding voor de nieuwe omgeving.

Het resultaat is een demo-omgeving die HollandIP helemaal in staat stelt hun verhaal over dit platform te vertellen en de belangrijkste functionaliteit (werkend) te tonen en uit te leggen.

Inmiddels is de demo-omgeving opgeleverd en staan de eerste demo-sessies nog voor dit jaar gepland!
De plannen voor het daadwerkelijke prototype zijn in grote lijnen al uiteengezet en 2017 belooft voor HollandIP én You Are Digital een mooi en spannend jaar te worden.

Bekijk project

HollandIP MacBook

Impressie

  • HollandIP Impressie
"Onze opdracht was niet eenvoudig: Bouw een multisided digitaal platform waar Nederlandse innovatoren hun innovatieprojecten kunnen profileren voor binnen- en buitenlandse partijen. Verder dienen de behoeften van innovatoren automatisch gematched te worden met wat derde partijen kunnen bieden en leveren. En ontwerp ook een SmartToolBox waarmee innovatoren aanvragen bij de overheid kunnen indienen, een taak die wij in samenwerking met de RVO (Rijksdienst voor Ondernemend Nederland) en Nederlandse universiteiten ontwikkelen. Een deskundig team, flexibel werken en een scherp oog voor onze doelen vormen de basis van de scrumsessies. Deadlines en budgetten worden zorgvuldig in de gaten gehouden. HollandIP is bijzonder tevreden over de expertise en de betrokkenheid van You Are Digital. Deadlines en budgetten worden zorgvuldig in de gaten gehouden. HollandIP is bijzonder tevreden over de expertise en de betrokkenheid van You Are Digital.”

Holland IP
Innovator plaform

Deze helden werken aan dit succes mee

Joyce Lankhaar

Door Joyce van der Zanden

Lead Projectmanager
Emiel Hartogs

Door Emiel Hertogs

Lead Developer
Jessy van der Vlist

Door Jessy van der Vlist

(UX) Designer