Over ons

You Are Digital specialiseert zich sinds 2008 in het ontwikkelen van digitale platformen. Wij zijn ruim 10 jaar game changers! Game changers op het gebied van development van online platformen.
Lees verder

Neem nu contact op

telefoon
NEEM CONTACT
MET ONS OP


+31 (0)162 748 030
+32 (0)3 235 84 72

Toonaangevend op alle fronten

Wij helpen organisaties om bedrijfsprocessen beter in te richten. Samen bepalen we jouw strategie. En samen ontdekken we op welke wijze er processen geoptimaliseerd kunnen worden.

Onze focus ligt op innovatieve oplossingen voor de ontwikkeling van next level digitale platformen.

We bundelen onze krachten met klanten waarbij 'digitaal' een onmisbaar onderdeel is. Onmisbaar in de relatie tot klanten, medewerkers en leveranciers of tot het product en de dienst die ze aanbieden.

You Are Digital is toonaangevend ontwikkelaar van digitale platformen.

Bied jij je klanten een optimale gebruikerservaring?

Wij weten uit ervaring dat veel organisaties bedrijfsprocessen hebben die onvoldoende efficiënt zijn. Die niet gebruiksvriendelijk zijn ingericht. Of die niet voorzien zijn van nieuwe gewenste functionaliteiten. Dit leidt vaak tot frustratie en grote ontevredenheid bij de gebruikers.

Het gevolg is dat organisaties gaan improviseren om de tekortkomingen ad hoc te ondervangen. Zo’n workaround is doorgaans omslachtig en tijdrovend.

Wanneer zulke processen niet geoptimaliseerd worden kost dat de organisatie altijd extra geld. Want het oefent een onnodige druk uit op resources.

Wij laten je graag zien hoe digitale transformatie bij kan dragen aan het optimaliseren van processen. En hoe digitale platformen daar vaak een grote rol in spelen.

Procesoptimalisatie

Wat maakt You Are Digital awesome?

Jouw uitdaging vraagt om een eigen oplossing. Daar zijn we van overtuigd. Het is dus van belang dat we onze kennis en kwaliteiten in blijven zetten om altijd tot het beste resultaat te komen.

Onze technisch hoogwaardige kennis is de essentie van dit succes. Noem het idioterie of de liefde voor het vak, maar ons team heeft een niet te stillen honger naar de nieuwste technologieën. We verdiepen ons in de laatste ontwikkelingen en passen nieuwe technieken op innovatieve wijze toe.

Dankzij een strategische aanpak kijken we verder dan het initiële vraagstuk. Daardoor geven we meer visie en richting mee aan onze projecten. Hierbij stellen we de gebruiker altijd centraal.

You Are Digital werkt volgens de Scrum methode

Werken volgens de Scrum methode heeft meerdere voordelen voor onze klanten en haar gebruikers. En daarom willen we niet meer anders.

  • Onze klanten zijn nauw betrokken bij het project en hebben duidelijk inzicht in de projectvoortgang.

  • Klanten zijn nog meer tevreden over het eindresultaat.

  • Gaandeweg het project kunnen we aanpassingen doorvoeren in plaats van na oplevering van het eindresultaat. Dat is uiteindelijk ook sneller en dus goedkoper.

Onze werkwijze is erop gericht om jouw transformatie zo optimaal mogelijk te laten verlopen.