Hulp nodig met de GDPR?

De GDPR heeft op veel organisaties een grote impact. Toch maken het belang en de complexiteit ervan het een heuse breinbreker. Gelukkig kunnen wij je ondersteunen.

Een nieuwe privacywet voor heel Europa!

In de donkere decembermaand, zo tegen het einde van het jaar, is het heel verleidelijk om terug te gaan blikken op het afgelopen jaar. Natuurlijk kan terugblikken een tevreden en opgeruimd gevoel opleveren, maar het is zelden inspirerend voor datgene wat je (volgend jaar) wil gaan doen.

Stagelopen bij ons is awesome

Wanneer je vanuit een opleiding stage mag gaan lopen, dan is het natuurlijk heel belangrijk dat je een bedrijf kiest dat bij je past en waar jouw komst en dagelijkse bijdrage op waarde worden geschat.

Lead Developer, what’s in a name?

Zijn naam is Emiel Hertogs en hij werkt al sinds mei 2013 voor You Are Digital, toen uiteraard nog onder de vlag van Webcolors. Emiel is Lead Developer en soms vragen we ons af: what's in a name? En dus hebben we hem gevraagd om het eens in zijn eigen woorden te omschrijven.

Blijf boeien met interactieve video

Relevantie is een sleutelwoord als het om interactieve video gaat, want anno 2017 wordt er op YouTube alleen al iedere minuut meer dan 300 uur aan video geüpload. Dat is maar liefst 432.000 uur aan videomateriaal dat per etmaal geüpload wordt.

Digitale platformen zijn de toekomst

Online platformen schieten als paddenstoelen uit de grond en dat is niet zo gek want ze bieden organisaties grote voordelen en marktkansen. Er wordt veel over gezegd en geschreven en we maken allemaal - in meer of mindere mate - gebruik van online platformen.