Hybrid Mobile App Developer (Fulltime)

Ter ondersteuning van ons team zijn wij op zoek naar een enthousiaste, zelfstandige Hybrid Mobile App Developer voor onze vestiging in Nederland (Oosterhout (NB)). Ben jij wat ze noemen een échte game changer? Ben je net als wij ondernemend, toegewijd, zelfstandig, innovatief, stressbestendig, gefocust en heb je commitment? Dan zijn we op zoek naar jou!
Lees verder

Neem nu contact op

Hybrid Mobile App Developer (Fulltime)

You Are Digital is hét digitaal bureau in de Benelux dat met effectieve online platformen het verschil maakt. Wij bedenken, ontwikkelen en vermarkten technisch hoogwaardige en altijd innoverende digitale platformen. Welke zijn afgestemd op het gebruikersgedrag van de bezoeker en zorgen voor een hoogwaardige retentie. Dit alles binnen de flexibele Scrum methodiek.

De functie

Binnen You Are Digital ben jij expert als het gaat om Hybrid Mobile Apps gebaseerd op diverse web front- en back-ends en API’s. Doormiddel van Cordova/Ionic maak jij de meest toffe high-end, veilige, multi-platform app’s voor onze klanten. Je ontwikkelt nieuwe features en functionaliteiten in samenspraak met het development team. Elke vrijdag is er ruimte om je eigen ideeën, prototypes en experimenten uit te werken welke je in de developer meeting presenteert aan je collega’s. Elke zes weken neem je deel aan deze development meeting, waar ook beslissingen worden genomen over de ontwikkeling van ons huidige ontwikkelplatform.

Jij bent een Hybrid Mobile App Developer in een front- en back-end Scrum team, waarin je kunt toelichten waarom jouw oplossing de beste is, in plaats van het gewoonweg implementeren van een library of framework.

Onze verwachtingen

  • Je hebt een HBO opleiding
  • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring in een soortgelijke functie of gewoon een awesome trackrecord
  • Uitstekende kennis van HTML5, CSS3, AngularJS, typescript, cross-browser ondersteuning en security
  • Je hebt ervaring in het ontwikkelen van mobiele apps, het uitrollen in de stores en gevoel voor UX op diverse mobiele apparaten en operating systems
  • Je hebt ervaring met Cordova/Ionic
  • Je hebt een uitstekende kennis van CSS preprocessors, REST, Git
  • Kennis van Adaptive design en NodeJS is een pré
  • Kennis van MVC is een pré

Wat bieden wij je?

You Are Digital bestaat uit ca. 20 medewerkers verdeeld over twee vestigingen in België en Nederland. Omdat wij een brede dienstverlening aanbieden zijn je collega’s ook erg gevarieerd. We hebben developers, marketeers en sales mensen met allen hun eigen expertises. De sfeer is zeer informeel, de gemiddelde leeftijd ligt tussen de 25-35 jaar, de koffie (bonen), thee en fruit is natuurlijk gratis en dagelijks wordt er fanatiek gespeeld aan de tafelvoetbaltafel. Salariëring is marktconform, afhankelijk van opleiding, capaciteiten en ervaring. In eerste instantie bieden we een tijdelijk contract van 7 maanden met uitzicht op een vast dienstverband. Haal kracht en energie uit de dingen die je écht leuk vindt en heb ambitie!

Procedure

Als je jezelf herkent in het bovenstaande profiel nodigen we je uit om te solliciteren.

Voor vragen of meer informatie kun je telefonisch contact opnemen met Sandrie Hengeveld op telefoonnummer: 06-15076582 of via e-mail. We vragen je om een motivatiebrief samen met je CV per e-mail te sturen naar sandrie.hengeveld@youaredigital.nl.

 

n.b. Acquisitie n.a.v. deze vacature wordt niet op prijs gesteld.