Digital Agency

Welkom bij You Are Digital!

Hét digitaal bureau in de Benelux dat met effectieve online platformen het verschil maakt.
Lees verder

Neem nu contact op

telefoon
NEEM CONTACT
MET ONS OP


+31 (0)162 748 030
+32 (0)3 235 84 72

Wij helpen bij het ontwikkelen van het online platform dat jouw organisatie of project slimmer, sneller en efficiënter maakt.
Want game changers maken game changers.

Waar we brutaal eerlijk zijn en vertellen wat we denken, en waar we als dat nodig is samen met jou buiten de lijntjes kleuren om tot de beste oplossing te komen!

 

Effective online platforms

Bij You Are Digital helpen we je bij de volgende grote online stap (the next big step). De stap waarvan jij (h)erkent dat hij noodzakelijk is, omdat het je organisatie verder helpt en je zo de kansen benut die anderen laten liggen.

We ontwikkelen digitale platformen die het verschil maken; die een grote meerwaarde aan je project toevoegen en de betrokkenheid van klanten vergroten.

Dat doen we door met ons gedreven team te bouwen aan technisch hoogstaande en écht goede oplossingen. En dat volgens de meest actuele standaarden in de digitale wereld.

Daarbij staan toewijding, innovatie en focus voorop; wij zijn de game changers die van jou een game changer maken!

 

Effectief werken aan platformen


Wat is een online platform?

Een eenvoudig voorbeeld van een digitaal platform is een incasso-portaal. Dit is de online omgeving waarin alle facturen samen komen en waarin elke klant kan inloggen op een eigen beveiligde omgeving en zijn facturen kan inzien. 

Ook kunnen klanten hun facturen direct vanuit deze online omgeving betalen. Een groot voordeel is natuurlijk ook dat er een geautomatiseerd proces achter zit, want wanneer betaling uitblijft kan er automatisch een herinnering uitgestuurd worden. Maar ook het doorsturen van een achterstallige betaling naar het incassobureau kan geheel automatisch worden ingeregeld. Uiteraard zijn er honderden, soms veel complexere, voorbeelden van online platformen te bedenken; denk aan een leerlingvolgsysteem, een app om bestellingen te plaatsen, online loyaliteitsprogramma’s of een interactie-platform tussen een overheidsinstelling en de burger, etc.

We gaan daarin dus verder dan het bouwen van ‘gewoon een website’.
 

1 team – 5 disciplines

Elke uitdaging vraagt om een eigen oplossing; waarbij een stuk maatwerk met hoogstaande techniek, creatief design, maximaal gebruikersgemak, effectieve marketing en communicatie samen komen. Die mix zorgt voor het succes.

Daarom vind je bij ons een Team met hoofdletter T. Allemaal unieke mensen met hun eigen specialismen en interesses die gedreven en gefocust samenwerken in een heldere structuur. Zo werken we elke dag toegewijd en met ontzettend veel plezier samen aan dat wat we fantastisch vinden; jou een stap verder brengen in de digitale wereld.

 

Wordt ook een gamechanger


Wanneer pas je als klant bij ons?

Een game changers kun je worden.
Dus als jij echt een game changer wilt zijn, gaan we graag met je aan de slag.  

  • Werk je met een digitale doelgroep en wil je ‘next level’?
  • Werk je in de creatieve sector, maar is technische ontwikkeling niet je core business?
  • Heeft je bedrijf zonder digitaal platform eigenlijk geen bestaansrecht?
  • Kun je je voorstellen dat een digitaal platform je werk elke dag makkelijker, sneller of vrijwel foutloos zou kunnen maken?
  • Zoek je naar meer inzicht in je processen, om gefundeerde beslissingen te kunnen nemen?
     

Neem contact op met ons team!